Големи неприятности споходиха известен наш кулинар.Минута след тази снимка, Ути Бъчваров беше

...
Големи неприятности споходиха известен наш кулинар.Минута след тази снимка, Ути Бъчваров беше
Коментари Харесай

Свалиха Ути Бъчваров от самолет за Уругвай

Големи неприятности споходиха известен наш кулинар.

Минута след тази фотография, Ути Бъчваров беше свален от борда на аероплан, който трябваше да излети за Монтевидео.

Кулинарят дълго приготвя своето необикновено кулинарно странствуване из Южна Америка. Но безкрайните правила, нормативи, подточки и всякакви други бюрократични дивотии, са на път да провалят следващото му пътешестване. Оказа се, че с дребни букви, някъде в документите е написано, че откакто си завършил цялостна имунизация, би трябвало да са минали 14 дни, с цел да можеш да пътуваш. За неприятен шанс на Ути, чиновниците на летищата не са го позволили по извънредно формалната и глупава причина, че самолетът му излетява в 23:55 ч. на 13-тия ден от неговата имунизация.

И най-безцеремонно, в един часа през нощта, кулинарят е останал без багаж на празното летище в Мадрид, като на идващия ден още веднъж ще би трябвало да мине цялата процедура по правене на PCR проби, валидизиране на ваксини и така нататък Предстои му да чака „ попътен вятър “ и различен полет, с цел да се опита да прекоси океана и да отиде при неговата огромна фантазия - кухнята на Южна Америка.

Всъщност, това е и огромният подарък, който той прави на самия себе си. Защото през актуалната 2022-ра година празнува и своя празник - неповторимите и единствени в родния ефир 25 години на екран! Ути е един от най-запалените пътешественици и е бил под дърво и камък - Сибир, Камчатка, Екваториална Африка, Аляска... Но в никакъв случай не се е „ гмуркал “ в дълбоките и мистични води на кухнята от Аржентина, Уругвай и близките страни. 

Ако изобщо успее да преплува океана, Ути се е зарекъл да опита феноменалните вкусотии на Буенос Айрес, да отиде до водопадите Игуасy, да изяде най-големите аржентински стекове и да опита от прословутите виновност на Новия свят - неповторимите червени сортове на Аржентина. Както знаете, това е запазената марка на кулинаря, която и най-точно дава отговор на неговата фамилия Бъчваров. 

Само припомняме, че за 25 години в ефира на Българска национална телевизия са се излъчили над 5000 епизода от паметното предаване „ Бързо, елементарно, вкусно “, в които Ути постоянно е надигал патриотична чаша с българско алено вино. Можете да гледате и най-новите епизоди „ Наздраве с Ути и Домейн Бойар “ в формалните му профили във Фейсбук и Инстаграм. 

Следете страниците му, тъй като ни е заречен да ни държи в течение по време на страхотното си странствуване и да ни потопи в Южна Америка с доста фотоси, видеа и вълнуващи истории, написа topnovini.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР